" /> Gode hoteller i England til fotballturer - Reiseblogg1

Gode hoteller i England til fotballturer

I en annen bloggpost har vi tatt for oss hvordan man kan skaffe seg billetter til Premier League-kamper. Her skal vi komme med noen hotellanbefalinger i de ulike byene for fotballturer.

REKLAME – denne bloggposten inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

Arsenal:

Vår hovedanbefaling for hele London er London House Hotel i Bayswater. Kort vei til tuben, billig og greit. Absolutt vårt favoritthotell i London. Ibis London Blackfriars er et godt alternativ, og skal du bo nær Emirates er Hotel Makedonia ett av de nærmeste, men det er ikke samme standard som de to første. Nå har også Adagio fått et flott leilighetshotell i Adagio Aparhotel Brentford.

Aston Villa:

Birmingham er en stor by og utvalget av hoteller godt. Vårt valg er Holiday Inn Express Snow Hill med alternativene Ibis Styles Birmingham Centre, Copthorne Birmingham og ikke minst leilighetshotellet Adagio som har flotte leiligheter i flere byer. Et av de aller billigste alternativene er Britannia Hotel New Street Station. Skal du bo nær Villa Park er The Asthon Tavern valget.

Bournemouth:

I denne byen er det mange typiske «engelske badehoteller». Vår hotellanbefaling er derimot Hampton by Hilton.

Brighton & Hove Albion:

Badebyen i sør har en haug med hoteller å velge mellom. Her er det bare pris som begrenser. Mange fine hoteller langs stranden med flott utsikt. På The Grand Brighton får du et litt overdådig og engelsk hotell, Travelodge Brighton Seafront er økonomihotellet, Brighton Harbour Hotel & Spa kan man kombinere med litt velvære, mens Jurys Inn Brighton Waterfront og Ibis Brighton City Centre – Station er vanlige, greie hoteller.

Burnley:

Skal vi være helt ærlige så er ikke Burnley et sted man trenger å overnatte. Vi har faktisk aldri bodd der, men det er to hoteller som er ok selv om de ikke nødvendigvis ligger så sentralt. Det er Holiday Inn Express Burnley og det mer klassiske engelske og lille hotellet Rosehill House Hotel.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Chelsea:

Du kan bo inni selve stadion på Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club som er et flott hotell, men ofte dyrt i forbindelse med kamper. Rett utenfor stadionportene ligger også La Reserve, et rimeligere og enklere alternativ. I London er vårt generelle hotellvalg London House Hotel mens også Ibis London Blackfriars og Adagio Aparhotel Brentford er et godt alternativ.

Crystal Palace:

Ibis Styles Croydon og Jurys Inn Croydon ligger ikke langt fra Selhurst Park. I sentrale London gjentar vi de to andre alternativene: London House Hotel, Ibis London Blackfriars og ikke minst Adagio Aparhotel Brentford.

Everton:

Mange gode hoteller i Liverpool. Våre to hovedanbefalinger er to leilighetshoteller: Adagio Aparthotel Liverpool City Centre og Bridgestreet at Liverpool One. Av hoteller er vår favoritt The Nadler, Andre gode alternativer Hope Street Hotel og Ibis Style Dale Street, mens du kan spare mye penger på å velge smarthotellet Tune Hotels Liverpool. Vi har også laget en stor guide om Liverpool.

Leicester:

Rett ved stadion ligger Holiday Inn Express Leicester. Leicester Mariott Hotel er et aldeles stråelende hotell, men ligger utenfor selve Leicester. Et billig alternativ i Leicester er The Belmont Hotel.

Liverpool:

Her blir det som for Everton et par hoteller i sentrum. Leilighetshotellene Adagio Aparthotel Liverpool City Centre og Bridgestreet at Liverpool One liker vi best – i tillegg anbefales spesielt The Nadler. Så kan alle Liverpoolfans bo i Anfield Road på det norskeide hotellet Hotel Tia. De arrangerer også legendetreff og andre arrangementer i forbindelse med kamper. Alternativer er Hope Street Hotel og Ibis Style Dale Street. Smarthotellet Tune Hotels Liverpool kan spare dere for veldig mye penger. Vi fikk dobbeltrom for 200 kroner per person, per natt! Vi har også laget en stor guide om Liverpool.

adagioliverpool2
image-349
Manchester City og Manchester United:

Manchester har hoteller i alle prisklasser og rangeringer. Vi liker oss godt på Holiday Inn Express MEN Arena, fordi det både er sentralt, nytt og fint, samt har en ok pris. DoubleTree by Hilton rett ved Piccadilly-stasjonen er enda flottere, men litt dyrere. Leilighetshotellet Atrium by Bridgestreet er rimelig og greit, og skal du ha et veldig rimelig hotell er Ibis Style Portland Street nyoppusset og et veldig godt alternativ sammen med et nytt «favoritthotell» – Motel One Piccadilly som kan være et perfekt hotell til fotballturen. Les også vår store guide om Manchester, som ikke bare handler om fotball.

Newcastle United:

Leilighetshotellet Premier Apartments er vårt førstevalg, men også Hotel Indigo Newcastle og Sleeperz Hotel Newcastle er gode alternativer. Sistnevnte kan du finne meget gode priser på.

Norwich:

Holiday Inn Norwich City ligger tett på hjemmebanen Carrow Road og er et sikkert valg. Det lille hotellet Hotel Belmonte ligger mer sentralt, og alternativene kan være leilighetene i Number 82 The Unthank Norwich eller Best Western George Hotel.

Sheffield United:

Nærmest Bramall Lane ligger Copthorne Hotel Sheffield som holder høy standard, men likevel er ok priset. Våre alternative valg er Jurys Inn Sheffield, Hampton by Hilton og Ibis Sheffield City.

Southampton:

Ingen av våre anbefalinger ligger i umiddelbar nærhet til St. Mary´s. Men Cargo og Jurys Inn Southampton er de nærmeste. Sistnevnte ligger nok ikke så sentralt, så gode sentrale alternativer er Mercure Southampton Centre Dolphin Hotel og Novotel Southampton

Tottenham:

Tottenham er tilbake på White Hart Lane med sin splitter nye og nydelige stadion. Våre generelle London-hoteller, London House Hotel og Ibis London Blackfriars, dekker mye. Alternativet er det nye Adagio leilighetshotellet i Brentford. Adagio leverer i flere byer i England!

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Watford:

Vi anbefaler å bo sentralt i London og ta toget ut til kamp, men Jurys Inn London Watford eller Best Western White House Hotel er greie valg. I London er anbefalingene London House Hotel og Ibis London Blackfriars og Adagio Aparhotel Brentford.

West Ham:

West Ham har flyttet til det nye olympiastadion i Stratford. Et par hoteller er veldig bra, men kostbare. Staybridge Suites by IHG London, Holiday Inn og Holiday Inn Express er gode valg. Travelodge London Stratford er rimeligere, men ligger rundt en kilometer fra stadion. Her gjelder det samme som for Tottenham og resten av London. London House Hotel og Ibis London Blackfriars og Adagio Aparhotel Brentford er de beste alternativene.

Wolverhampton:

Molineux ligger veldig sentralt, så her er det muligheter for å kunne spasere til stadion fra mange av hotellene. Nærmest ligger Redwings Lodge. To alternativer i Novotel Wolverhampton, og Holiday Inn Wolverhampton Racecourse.

Har du tips til gode hoteller? Fortell om dem i kommentarfeltet!

SPONSET: Reise med tog? Finn gode priser her!

Kommentarer

kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.