" /> For trangt og for klamt - Reiseblogg1

For trangt og for klamt

Et hotellrom før tidlig togavgang fra Euston er hverdagen for mange som reiser til England. Vi testet ett av dem.
Studios 2 Let North Gower ligger bare et par minutters gange fra Euston Station, som opererer Virgins tog til for eksempel Nord-England. Mange nordmenn tar disse togene til for eksempel Liverpool og Manchester. Vi ankom sent om kvelden og skulle ta tog tidlig om morgenen og tenkte et sted å sove. Siden det bare var for noen timer var vi ikke kravstore, så valget falt på Studios 2 Let North Gower.

Hotellet har ikke døgnåpen resepsjon, og kommer du etter klokken 20.00 om kvelden må du gi beskjed på forhånd og hente nøkler/sjekke inn et annet sted. Greit nok. Vi måtte dra så tidlig at resepsjonen ikke hadde åpnet, men siden betaling var gjennomført var det bare å legge nøklene i en postkasse ved utsjekk.

northgower1
image-751
Selve hotellet er greit nok sånn egentlig. Standarden er «London-standard» med trange ganger, veldig lytt ut i gangen, små rom, hard seng og klamt på rommet. Vi fikk rom i kjelleren og der var det ekstra klamt. I tillegg er badet mikroskopisk. Faktisk var det ikke mulig for en voksen å sitte skikkelig på toalettet fordi det ikke var plass til knærne foran toalettet. Litt spesielt altså.

Hotellet har ingen bar/restaurant eller andre ting. Så her er det en seng å sove i. Og det er tross alt det viktigste med et hotell. Prisen var under 1000 kroner per natt, noe som er overkommelig. Dessverre trekker temperaturen og badet såpasss ned at dette ikke kommer på listen over anbefalte hoteller i London. Man kan rett og slett få mer valuta for pengene andre steder.

Andre hoteller rundt Euston kan være:
Thistle Euston

Ibis London Euston St. Pancras

The Wesley

Hilton London Euston

Publove Exmouth Arms

I London er våre våre foreløpige favoritthoteller London House Hotel og Ibis London Blackfriars blant de rimeligere hotellene.

Kommentarer

kommentarer