" /> 11: Ukens hotell - Residence Inn by Marriott i Aberdeen - Reiseblogg1

11: Ukens hotell – Residence Inn by Marriott i Aberdeen

Aberdeen er Storbritannias oljehovedstad, og mange innen olje- og gassindustrien kjenner byen godt. Men den er også en koselig by med shoppingmuligheter. Vi har valgt oss ut Residence Inn by Marriott som ukens hotell.

REKLAME – «Ukens hotell» inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

Ja, Aberdeen kan være litt «grå» noe den er kjent for. Været er som Vestlandet, ofte vind og fuktig, men flere gode spisesteder, barer og ikke minst shoppingmuligheter gjør at flere legger helgeturen til byen på den skotske østkysten. Residence Inn by Marriott ligger veldig sentralt til, midt i sentrum av byen.

Våre premisser for ukens hotell:

  • Sentral beliggenhet
  • Prismessig ok (makspris er 2000 per natt, de fleste rimeligere)

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Flotte rom på hotellet, som gjestene setter stor pris på.

Her er frokost inkludert, og hotellet koster fra rundt 700 kroner per natt dersom man bestiller tidlig, men normalt må man regne med fra 1300 kroner. Hotellet har også kafé, treningssenter, aircondition og gratis wifi. Rommene har enkelt kjøkkenutstyr. Hotellet ligger kort vei til hovedgaten Union Street

I baren på hotellet Malmaison Aberdeen kan man smake på verdens dyreste whisky. Den har riktignok en pris på rundt 120 pund for en liten shot, men for mange er det kanskje verdt det. En tur sør til Dunottar Castle kan også anbefales

Sjekk priser her via vår samarbeidspartner Hotels.com (sponset lenke)

Alternativer i Aberdeen (sponsede lenker):

Craibstone Suites

Aberdeen ApartHotel

Hilton Garden Inn Aberdeen City Centre

Sandman Signature Aberdeen Hotel

Jurys Inn Aberdeen

Kommentarer

kommentarer