" /> God biff i London - Reiseblogg1

God biff i London

Den argentingske restaurantkjeden Gaucho er populær i England, og kjedens restaurant ved Piccadilly Cirkus er Englands største.
image-31

Den argentingske restaurantkjeden Gaucho er populær i England, og kjedens restaurant ved Piccadilly Circus er Englands største.

Lyst på en saftig biff i London? Da kan jeg varmt anbefale argentinske Gaucho. Dette er en kjede med flere restauranter rundt om i England, og den store restauranten ved Piccadilly Circus skal være den største.

Hotellanbefaling i London: London House Hotel

Men det er ikke bare biff du får her. De har pasta, burger, fisk osv. Men det var biffene vi kastet oss over:
Rumpsteak , sirloin steak, Fillet steak og rib eye steak, eller hva med en smakebit av alle kjøttypene? Det koster 75 pund, og da får du 1,2 kilo kjøtt. Skapt for å deles med andre ord! Du velger kjøttype, størrelse (225g, 300g, 400g eller på bestilling så stor du vil). Og er du usikker? Ingen fare! Kelneren kommer og viser alle kjøttypene før dere bestiller.

Selv hadde jeg en mørbrad (rumpsteak) med soppsaus, stekte poteter (handcut chips) og grillet portobello sopp. Et veldig godt valg. Kunne vært litt mer smak av sausen, men ellers veldig bra.

Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM eller SAS.

Mett ble jeg, så mett at det ikke var plass til dessert. Den får jeg heller ta igjen neste gang.
Gaucho skal være et populært sted så det kan lønne seg å bestille bord.

Gaucho Restaurant
25 Swallow Street,
London W1B 4DJ
T 020 7734 4040
F 020 7734 1076500x500 City

 

Kommentarer

kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.