" /> The Botanist, Manchester: I noens uthus - Reiseblogg1

The Botanist, Manchester: I noens uthus

Den nyåpnede restauranten The Botanist ble et som et slags hyggelig «hageselskap»

The Botanist Manchester
image-255
– Dette er jo akkurat som å sitte i et uthus og kose seg. Eller en redskapsbod, uttalte ett av de medsammensvorne da vi besøkte The Botanist i Manchester nylig.

For den nokså nyåpnede restauranten er spesiell og innredningen er i en sånn ganske overdreven shabby chic-stil der tallerknene er ulike, hageredskapene henger på veggene og alt er bittelitt slitt. Men lokalet er stort og fint, det ligger sentralt til og skal det være en ting å utsette på lokalet så er det at det kan bli fryktelig støyete.

SPONSET: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

– Maten er bra da. Spennende smaker, og flott presentert, sier en annen rundt bordet mens hun prøver å tilordne den hengende kebaben. For på et hengende grillspyd henger noen lammeboller, og under ligger det pommes frites. Servitøren har akkurat helt sausen over lammet og pommes friten og første smakebit tas.

Maten er bra. Den er litt over snittet i engelsk målestokk. På ingen måte fantastisk, men god og solid. I tillegg får du solide porsjoner til en god pris. Hele vårt følge klarte bare en hovedrett hver. Drinkene derimot, de er strålende. Prøv gjerne signaturdrinken «The Botanist» for den smakte veldig godt.

Kort oppsummert var dette hyggelig og bra. Synd med mye støy på en dag det ikke var fullt i restauranten.

The Botanist
78 Deansgate
Manchester
M3 2FW

Telefon: +441618331878

www.thebotanist.uk.com

The Botanist finnes også i Alderly Edge, Chester og Leeds.

Her kan du lese vår store Manchester-guide

Finn gode hotelltilbud hos hotels.com


Kommentarer

kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.