" /> Gigantiske rom, men dyrt i Aberdeen - Reiseblogg1

Gigantiske rom, men dyrt i Aberdeen

The Craibstone Suites har muligens Aberdeens største hotellrom. Men de koster.Hotellet ble bestilt sent, så derfor var det ingen «billige» hotellrom å oppdrive sentralt i Aberdeen for noen ukenetter. Billig vil si under 1500 kroner per natt. Faktisk måtte vi godt over 2000 kroner.

The Craibstone Suites ligger fint til i et rolig strøk litt tilbaketrukket fra hovedgaten Union Street. Rommene virker rolige dersom du har rolige naboer, men gjennom veggene kan du høre samtalene nokså godt. Eneste som var ledig var suiter, så rommene var gigantiske. Først et vindfang (!), så rett inn på soverommet med dør til bad og et lite kott. På andre siden av skilleveggen var det oppholdsrom med kjøkken, tv og en liten pult.

SPONSET: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM eller SAS.

Vi hadde ingenting å utsette på rommet, som er stort, har veldig bra temperatur, god seng, relativt stille, og ikke minst: Ryddig og rent.

Prisene er inkludert frokost, men denne er «servert» på rommet: Noen skiver brød, syltetøy, smør, melk, juice og frokostblanding.

Konklusjon: Kanskje Aberdeens største hotellrom, men for dyrt etter vår smak.

Finn gode priser på dette hotellet hos hotels.com

The Craibstone Suites
15 Bon Accord Square
Aberdeen AB11 6DJ

Telefon: +44 1224 857950

Hjemmeside: http://www.craibstone-suites.co.uk/

craibstone2
image-323

Kommentarer

kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.