Gode hoteller i England til fotballturer

I en annen bloggpost har vi tatt for oss hvordan man kan skaffe seg billetter til Premier League-kamper. Her skal vi komme med noen hotellanbefalinger i de ulike byene for fotballturer.

Alle linkene fører til vår samarbeidspartner Hotels.com:

Arsenal:

Vår hovedanbefaling for hele London er London House Hotel i Bayswater. Kort vei til tuben, billig og greit. Absolutt vårt favoritthotell i London. Ibis London Blackfriars er et godt alternativ, og skal du bo nær Emirates er Hotel Makedonia ett av de nærmeste, men det er ikke samme standard som de to første.

Bournemouth:

I denne byen er det mange typiske «engelske badehoteller». Vår hotellanbefaling er derimot Hampton by Hilton.

Brighton & Hove Albion:

Badebyen i sør har en haug med hoteller å velge mellom. Her er det bare pris som begrenser. Mange fine hoteller langs stranden med flott utsikt. På The Grand Brighton får du et litt overdådig og engelsk hotell, Travelodge Brighton Seafront er økonomihotellet, Brighton Harbour Hotel & Spa kan man kombinere med litt velvære, mens Jurys Inn Brighton Waterfront og Ibis Brighton City Centre – Station er vanlige, greie hoteller.

Burnley:

Skal vi være helt ærlige så er ikke Burnley et sted man trenger å overnatte. Vi har faktisk aldri bodd der, men det er to hoteller som er ok selv om de ikke nødvendigvis ligger så sentralt. Det er Holiday Inn Express Burnley og det mer klassiske engelske og lille hotellet Rosehill House Hotel.

 

SPONSET: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Chelsea:

Du kan bo inni selve stadion på Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club som er et flott hotell, men ofte dyrt i forbindelse med kamper. Rett utenfor stadionportene ligger også La Reserve, et rimeligere og enklere alternativ. I London er vårt generelle hotellvalg London House Hotel mens også Ibis London Blackfriars er et godt alternativ.

Crystal Palace:

Ibis Styles Croydon og Jurys Inn Croydon ligger ikke langt fra Selhurst Park. I sentrale London gjentar vi de to andre alternativene: London House Hotel og Ibis London Blackfriars

Everton:

Mange gode hoteller i Liverpool. Våre to hovedanbefalinger er to leilighetshoteller: Adagio Aparthotel Liverpool City Centre og Bridgestreet at Liverpool One. Av hoteller er vår favoritt The Nadler, Andre gode alternativer Hope Street Hotel og Ibis Style Dale Street, mens du kan spare mye penger på å velge smarthotellet Tune Hotels Liverpool.

Huddersfield:

Ingen storby, men med sine knappe 170.000 innbyggere er det ingen landsby heller. Ligger nær Manchester og Leeds, så kanskje like greit å bo i en av de byene. Gode valg er Travelodge Huddersfield, Huddersfield Central Lodge, Edgerton Guest House og The Cambridge Hotel.

Leicester:

Rett ved stadion ligger Holiday Inn Express Leicester. Leicester Mariott Hotel er et aldeles stråelende hotell, men ligger utenfor selve Leicester. Et billig alternativ i Leicester er The Belmont Hotel.

Liverpool:

Her blir det som for Everton et par hoteller i sentrum. Leilighetshotellene Adagio Aparthotel Liverpool City Centre og Bridgestreet at Liverpool One liker vi best – i tillegg anbefales spesielt The Nadler, Alternativer er Hope Street Hotel og Ibis Style Dale Street. Smarthotellet Tune Hotels Liverpool kan spare dere for veldig mye penger. Vi fikk dobbeltrom for 200 kroner per person, per natt!


adagioliverpool2
image-349
Manchester City og Manchester United:

Manchester har hoteller i alle prisklasser og rangeringer. Vi liker oss godt på Holiday Inn Express MEN Arena, fordi det både er sentralt, nytt og fint, samt har en ok pris. DoubleTree by Hilton rett ved Piccadilly-stasjonen er enda flottere, men litt dyrere. Leilighetshotellet Atrium by Bridgestreet er rimelig og greit, og skal du ha et veldig rimelig hotell er Ibis Style Portland Street nyoppusset og et veldig godt alternativ sammen med et nytt «favoritthotell» – Motel One Piccadilly som kan være et perfekt hotell til fotballturen.

Newcastle United:

Leilighetshotellet Premier Apartments er vårt førstevalg, men også Hotel Indigo Newcastle og Sleeperz Hotel Newcastle er gode alternativer. Sistnevnte kan du finne meget gode priser på.

Southampton:

Ingen av våre anbefalinger ligger i umiddelbar nærhet til St. Mary´s. Men Cargo og Jurys Inn Southampton er de nærmeste. Sistnevnte ligger nok ikke så sentralt, så gode sentrale alternativer er Mercure Southampton Centre Dolphin Hotel og Novotel Southampton

Stoke:

Nærmeste hotell til Britannia Stadium er Holiday Inn Express Stoke. Et bra hotell er også Quality Hotel Stoke, men det ligger litt usentralt. Et sentralt og rimelig alternativ er North Stafford Hotel som ligger rett ved jernbanestasjonen.

Swansea:

The Grand Hotel Swansea ved jernbanestasjonen, Morgans Hotel og The Dragon Hotel er våre anbefalinger i Swansea. Ingen av dem ligger i umiddelbar nærhet til Liberty Stadium.

Tottenham:

Denne sesongen spiller Tottenham sine hjemmekamper på Wembley som har mange hoteller i nærheten. Dette er ikke sælig sentralt og mange av dem koster en del. Men St George Hotel Wembley og Hilton London Wembley er sikre valg. Samme med Novotel London Wembley. Litt mer overkommelig i pris, men fortsatt bra er Best Western Plus London Wembley Hotel. Så anbefaler vi de generelle London-hotellene London House Hotel og Ibis London Blackfriars

 

SPONSET: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM eller SAS.

Watford:

Vi anbefaler å bo sentralt i London og ta toget ut til kamp, men Jurys Inn London Watford eller Best Western White House hotel er greie valg. I London er anbefalingene London House Hotel og Ibis London Blackfriars.

West Bromwich Albion:

Park Inn Birmingham West er nærmeste og kanskje beste alternativ, men man kan like godt bo i Birmingham og da er det hotellene Novotel Birmingham Centre og Copthorne Hotel Birmingham som gjelder.

West Ham:

West Ham har flyttet til det nye olympiastadion i Stratford. Et par hoteller er veldig bra, men kostbare. Staybridge Suites by IHG London, Holiday Inn og Holiday Inn Express er gode valg. Travelodge London Stratford er rimeligere, men ligger rundt en kilometer fra stadion. Her gjelder det samme som for Tottenham og resten av London. London House Hotel og Ibis London Blackfriars er de beste alternativene.

Har du tips til gode hoteller? Fortell om dem i kommentarfeltet!

SPONSET: Reise med tog? Finn gode priser her!

Kommentarer

kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.