" /> Bo bra i Barcelona! - Reiseblogg1

Bo bra i Barcelona!

Barcelona har mange gode hoteller. Vi testet et som overrasket oss veldig positivt. Dyrt var det heller ikke.

SB Hotel Plaza Europa ligger ikke midt i sentrum av Barcelona, men likevel oppleves plasseringen som sentral. Rett over gata finnes et stort kjøpesenter og en rekke restauranter, og en taxitur til La Rambla tar knappe ti minutter. Mange cruiseturister bruker også dette hotellet før eller etter cruiset.

Den store fordelen med hotellet er de store rommene, spesielt for familier på tur. Familierommene her romslige, lyse og veldig greie. Trippelrommene er litt mindre og kan bli litt i minste laget dersom man er tre voksne.

Hotellet har egen restaurant der man får servert frokosten, som forøvrig er langt over gjennomsnittet god sammenlignet med en del hoteller i storbyer. Restauranten serverer også lunsj og middag, der kritikken ofte har vært negativ. Vi opplevde derimot maten som god, til hotellrestaurant å være.
Det som virkelig trekker opp er takterrassen med bar og basseng. Bassenget er kanskje litt lite dersom det er mye folk, og det er kamp om de få solsengene. Men det holder, for man er jo tross alt ikke i Barcelona for å ligge på hotellet.

SB Hotel Plaza Europa er et sikkert, greit og ikke minst prisvennlig valg i Barcelona. Her får du rom fra cirka 650 kroner natten.

Her kan du finne en god pris på SB Hotel Plaza Europa

Søk etter billige flybilletter til Barcelona via Skyscanner Momondo eller BravoFly.

Gode hotellalternativer i Barcelona (linkene er til vår samarbeidspartner hotels.com):

Hotell Jazz Barcelona

W Barcelona

Barceló Sants

Hotel Acta City47

The Moods

Kommentarer

kommentarer