" /> Aberdeens beste whiskybar - Reiseblogg1

Aberdeens beste whiskybar

1500 kroner for en shot med whisky? Whisky er Skottlands stolthet. Dette hotellet har en imponerende samling whisky som tilbys gjestene.

Er man interessert i whisky er en tur til Skottland nærmest obligatorisk. Hvem har ikke drømt om å trekke inn maltlukten på Islay? Besøke de mange berømte destilleriene rundt omkring?

Whisky_01
image-666
Men man trenger ikke dra langt for å smake på de edle dråpene fra våre naboer i vest. Aberdeen er en kort flytur fra Vestlandet. Svært kort faktisk, og byen har ganske mye å by på. I denne bloggposten skal vi tipse om et hotell som har en enorm whiskysamling i sin bar, nemlig Malmaison Aberdeen. Dette boutique hotellet er i tillegg blant de flotteste i byen, men ligger ikke helt nede i sentrum som de fleste andre av de store hotellene.

malmaison_aberdeen
image-667
The Duncan Taylor Tantalus er den dyreste whiskyen på whiskykartet og koster 120 pund for en shot. Altså rundt 1400 kroner med dagens kurs. Ikke veldig billig, men ifølge hotellet så går det litt av den likevel. De har selvsagt billigere varianter også blant de flere hundre whiskysortene i hvelvet. Tantalus er modnet i 40 år på fat som tidligere ble brukt til bourbon, sherry eller portvin.

Så dersom du er interessert i whisky og litt shopping, så kan kan Aberdeen og Malmaison være noe for deg.

Fra Norge kommer du deg enkelt til Aberdeen fra Stavanger og Bergen der det går flere direkteruter. Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Alternative hoteller i Aberdeen fra vår samarbeidspartner hotels.com:

Hilton Garden Inn Aberdeen

Park Inn By Radisson

Doubletree by Hilton Aberdeen City Centre

Copthorne Hotel Aberdeen

Ibis Aberdeen Centre

I tillegg kan du lese vår anmeldelse av The Craibstone Suites her.

Kommentarer

kommentarer