" /> The Nadler: Mest for pengene i Liverpool - Reiseblogg1

The Nadler: Mest for pengene i Liverpool

Fotballtur til Liverpool? Da er dette vårt favoritthotell per i dag.I vår bloggpost om anbefalte hoteller i England til fotballturer er også The Nadler nevnt, sammen med Adagio Aparthotel Liverpool City Centre og Bridgestreet at Liverpool One, Hope Street Hotel og Ibis Style Dale Street

De to første er leilighetshoteller og skiller seg ut, men blant hotellene så fikk vi masse for pengene på The Nadler:

TheNadler1
image-681
Luftig og godt rom, god sovetemperatur, stilig interiør, et lite kjøkken, to gode enkeltsenger (som er en klar fordel dersom man ikke er et par), sentral beliggenhet, rolig beliggenhet og gratis, raskt wi-fi. Med andre ord: Det meste du leter etter på et godt hotell. Hotellet er også ranket som #2 blant hotellene i Liverpool på Tripadvisor! Faktisk fant vi ingenting å trekke for på dette hotellet, og det er det ikke ofte vi gjør.

Sjekk ut gode tilbud på The Nadler gjennom vår samarbeidspartner hotels.com her

Adresse: 29 Seel St, Liverpool L1 4AU, Storbritannia
Sjekk flybilletter til din fotballtur på Skyscanner Momondo eller BravoFly.

Kommentarer

kommentarer