" /> Beste flyselskap for økonomireiser - Reiseblogg1

Beste flyselskap for økonomireiser

Ingen europeiske eller amerikanske flyselskaper blant de beste på økonomiklasse.

Folkene bak nettstedet Airlineratings.com har lagt ut sine råd for hvilke flyselskaper de foretrekker. Noe overraskende kanskje er det at ingen europeiske flyselskap utmerker og blir nevnt på økonomiklasse. På «economy premium» nevner de British Airways. Nettstedet har delt klassene inn i førsteklasse, businessklasse, premium økonomiklasse og økonomiklasse. Ingen amerikanske flyselskap blir nevnt overhodet.

For de aller fleste av oss er det imidlertid økonomiklasse som er alternativet når vi skal ut og reise, og her er nettstedets fem favoritter:

Air New Zealand:
Flyselskapet har ikke glemt hvordan de fleste passasjerene faktisk flyr. Her trekkes det frem at serveringen er veldig bra og at de har laget «Skycoach», som er en del av kabinen der tre og tre seter er slått sammen til en sofa. Dermed har reisefølget litt mer fleksibilitet om man vil sitte eller ligge.
Etihad:
Også for Etihad trekker de fram serveringen om bord og at man her får treretters måltid og en varm dessert. I tillegg er det wi-fi og underholdningen som tilbys om bord som trekker opp.
Singapore Airlines:
Et selskap som alltid har satt en slags standard for økonomireiser. Sjenerøse porsjoner, god underholdning og generell komfort er det selskapet scorer best på.

Thai Airlines:
Flott interiør, gode måltider, service, underholdning og sist men ikke minst: Pris. Nettstedet skriver at man alltid kan stole på Thai.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos Qatar Airways eller KLM.

Kommentarer

kommentarer