" /> De sikreste flyselskapene - Reiseblogg1

De sikreste flyselskapene

Nettstedet AirlineRatings.com har listet opp de sikreste flyselskapene i verden.

Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM eller SAS.

For tredje år på rad er det Qantas som topper listen. Topp 20 består av (alfabetisk rekkefølge): Air New Zealand, Alaska Airlines, Air Nippon Airlines, American Airlines, Cathay Pacific Airways, Emirates, Ethiad Airways, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, SAS, Singapore Airlines, Swiss, United Airlines, Virgin Atlantic og Virgin Australia.

Skandinaviske SAS er altså på topp 20, og deres samarbeidspatnere United og Lufthansa likeså.

AirlineRatings.com har også listet opp de ti beste lavprisflyselskapene. Her er det Aer Lingus, Flybe, HK Express, Jetblue, Jetstar Australia, Thomas Cook, TUI Fly, Virgin America, Volaris og Westjet som kommer med på topplisten. Nettstedet skriver at «Unlike a number of low cost carriers, these airlines have all passed the stringent International Air Transport Association Operational Safety Audit (IOSA) and have excellent safety records.»

Her kan du lese hvordan de gjør sine vurderinger i rangeringen av flyselskapene.500x500 City

Kommentarer

kommentarer