" /> Reiseappene du bør ha - Reiseblogg1

Reiseappene du bør ha

Ut på tur? De fleste har med oss mobilen på reise, og den kan være et godt verktøy på turen. Her er våre favorittapper.

Vi snakker selvsagt om reiseapper, eller apper relatert til reising og ferier. De fleste leverandører har sine egne apper, men de fleste vi nevner her er selvstendige apper. Har du noen gode forslag? Tips oss gjerne i kommentarfeltet!

ANNONSE: Finn de beste hotelltilbudene her!

Her er appene:

TripIt app
image-562

TripIt – samle alle bestillingene og reiseruten på ett sted. Kan være smart å ha både for privat- og jobbreiser. Gratisversjon – kan oppgraderes, men ikke nødvendig. Flere av oss har brukt denne både privat og på jobb og den er ganske enkelt genial. Her kan du bare videresende ordrebekreftelsen på epost, så vips, så ligger reisen lagret i appen. Funker med de fleste bekreftelser. Finnes både til iOS og Android.

tripadvisor
image-563
Tripadvisor
– elsket og hatet, men det er liten eller ingen tvil om at Tripadvisor er et genialt konsept som kan gi deg mange gode tips om din destinasjon. Her får du brukernes vurderinger av overnattingssteder, restauranter og attraksjoner. Ute på reise kan du søke i nærheten av det du er. Har reddet ut av situasjoner flere ganger. Finnes både til iOS og Android.

citymaps2go
image-564
CityMaps2Go
fra Ulmo – mange karttjeneste laster ned kartet etter hvor du er. CityMaps2Go har kastene offline, med GPS-kompabilitet til alle verdens byer. Dermed har du bykartet i lomma, med gps! Smarte greier. Gratisversjon med ett kart, billig premiumvariant. Finnes både til iOS og Android.

entrain
image-565
Entrain
– unngå jetlag. Appen hjelper deg til å tilpasse deg nye tidssoner og unngå jetlag. Finnes både til iOS og Android.

wififinder
image-566
Wi-fi finder
– bruk av data i utlandet kan koste deg dyrt og denne appen finner åpne wifi for deg. Her kan det være penger å spare! Finnes både til iOS og Android.

xecurrency
image-567
XE Currency
– kanskje den beste på valuta. Her får du valutakurser, kalkulator for å regne om og historiske data på valutakurser. Finnes både til iOS og Android.

pocket
image-568
Pocket
– lang flytur? Med Pocket så kan du laste ned innhold fra nett som du vil lese senere. Perfekt for lange flyturer! Finnes både til iOS og Android.

packpoint-icon
image-569
Packpoint
– fortell appen hvor du skal og hvilken reise det er, så foreslår den ting du må huske å pakke! For oss som er langt over middels distré er denne genial. For dere med orden i sysakene er den kanskje ikke like viktig. Finnes både til iOS og Android.

Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM eller SAS.


500x500 City

Kommentarer

kommentarer