" /> SAS arrangerer konserter i luften! - Reiseblogg1

SAS arrangerer konserter i luften!

Fra i dag kan du oppleve konserter i luften, på flyplasser og i lounger. SAS Live Music lanseres i dag i samarbeide med Universal Music, med konserter og singelslipp om bord fire flygninger i Norge.

SAS har inngått avtale med plateselskapet Universal Music, som vil gi lokale artister oppmerksomhet på veien mot karrierehimmelen, samtidig som at konsertene vil overraske og skape glede hos de mange reisende innenlands i Norge. Det vil bli arrangert to konserter hver måned i 2016, hvor alle blir skreddersydd til å passe godt inn på de noe uvanlige arenaer og omgivelser på flyplassene og om bord i flyene.

Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM eller SAS.

– Innsikt viser at våre mest frekvente reisende har stor interesse for musikk og at nordmenn er et musikkelskende folk, og dette vil gi våre kunder ganske unike musikalske opplevelser. Det er også meningsfullt å kunne være med på å profilere nye lokale artister i et samarbeid med Universal Music & Brands, sier Marianne Orderud, markedssjef i SAS.

 

– I Universal Music jobber vi stadig med å finne nye samarbeidspartnere og vi er stolte av å ha inngått dette samarbeidet med SAS. Dette konseptet vil gi unge og lovende artister en unik mulighet til å vise seg frem i et nytt og spennende miljø, sier Ann-Kristin Kreutz, ansvarlig or forretningsutvikling i Universal Music & Brands.

 

Lanserer helt ny singel om bord SAS-fly

 

Lyden vil bli tilpasset omgivelsene, så i SAS-loungene hvor atmosfæren er lun og behagelig, vil musikken være rolig og avslappende, mens inne i flyplassterminalene vil lydbildet bli større og mer bombastisk. Oppe i luften vil du kunne nyte noen av fineste unge vokalstemmene i landet.

 

Den første konserten er i dag, 26.januar, og først ut er bandet Casa Murilo. De vil opptre på fire ulike flygninger i løpet av ettermiddagen: Oslo-Trondheim, Trondheim – Bergen, Bergen – Stavanger og Stavanger-Oslo. I tillegg til å opptre på en helt ny arena, slipper de også en helt ny singel, High Flyer.

 

– Ved siden av mer vanlige musikk scener har vi faktisk allerede spilt på både busser, trikker, og en togstasjon, men aldri om bord på et fly. Det gleder vi oss til. Det blir veldig spennende og vi er veldig glad for å få muligheten til å lansere den nye singelen vår for SAS-passasjerer om bord et fly høyt oppe i lufta, jeg vet ikke om det noen sinne er blitt gjort før, sier Chris Winfield, vokalist i Casa Murilo.

 

Noen av de andre artistene det vil bli mulig å oppleve de neste månedene med SAS Live Music er Morten Myklebust, OMVR, Izabell, Gundelach og Bendik.

Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM eller SAS.

Kommentarer

kommentarer