" /> Pent hotell i Paddington - Reiseblogg1

Pent hotell i Paddington

Paddington er et av de virkelig store hotellområdene i London. Vi fant et virkelig pent som virkelig var verdt pengene.

The Shaftesbury Premier Paddington høres jo ganske flott ut. På utsiden er det ikke spektakulært. Det er faktisk ganske anonymt. Resepsjonsområdet likeså. Ingenting fancy, men helt greit og funksjonelt.

IMG_7325
image-1143
Her tilbyr de rom med to enkeltsenger, som er veldig praktisk dersom man er venner på tur. Vi fikk et såkalt «Club room» som hadde en liten sofa og en slags altan mot bakgården. Den var ikke akkurat noe å sitte på, mer beregnet som en rømningsvei, men likevel.

Rommet er ikke veldig stort, men det er godt utnyttet. Skap, pult, sofa og bord samt to senger. Badet er lite, men fint.

Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM eller SAS.

Hva gjør dette bra? Kvaliteten på sengene var veldig bra. For noen madrasser! Her var det behagelig å sove. I tillegg lå vårt rom mot baksiden, slik at det var rolig. I tillegg hadde de veldig gode og store nok gardiner som mørkla hele rommet! Temperaturen var veldig bra, faktisk nesten litt kjølig, men vi var der i februar og kan kanskje ikke forvente noe annet.

Minus?

IMG_7326
image-1144
Et lite minus er at det kun er dør med et stort glass inn til badet. Riktignok et frostet glass, men for vår del ble det litt mindre privat. I tillegg kom det forstyrrende mye lys inn den veien om morgenen.

Vi hadde frokost inkludert i prisen og hadde ikke særlige forventninger til den, men den var overraskende god! Bacon, pølser, bønner, speilegg og eggerøre på den varme delen, pålegg i forskjellige varianter, oppkuttet og hel frukt, yoghurt og drikke. Melk, appelsinjuice og tropisk juice var på drikkemenyen foruten kaffe og te. Litt rart at de ikke hadde eplejuice, men en bagatell. Brødmaten var som brødmat flest: Mest lyst brød og lyse rundtstykker.

Hotellet er lokalisert bare fem minutters gange fra Paddington station og Paddington underground station. Med andre ord er dette veldig sentralt for offentlig transport. I området er det flere gode puber og spisesteder og en kort tube-tur tar deg rett til hjertet av London.

Sammenlignet med prisen så var dette et virkelig bra hotell. Så vår opplevelse var så bra at vi velger å dele den med dere. Prisen er fra 859 kroner per natt. Trykk her for å få et godt tilbud. 

Andre anbefalte hoteller i London:

London House Hotel 

Ibis London Blackfriars

Kommentarer

kommentarer