" /> 10% rabatt på hotell til Premier League! - Reiseblogg1

10% rabatt på hotell til Premier League!

Vår samarbeidspartner hotels.com har gitt våre lesere et tilbud på hoteller i England den kommende Premier League-sesongen. 10% ekstra rabatt på hotell, hele sesongen!

Vi har to store guider for engelsk fotball. En hotellguide og en billettguide. Begge disse to holder vi på å oppdatere i disse dager. Her finner du gode og greie hoteller til fotballturen, eller tips til hvordan du skaffer deg billigst billetter til Premier League.

For å oppnå 10% ekstra rabatt på hoteller den kommende Premier League-sesongen må du kun trykke på linken her under, finne hotell, og så er rabattkoden: PREMIERLEAGUE

Enkelt? Veldig!

Og skal du velge hotell? London House Hotel, The Shaftesbury Premier Paddington i London er sikre vinnere. I Manchester kan vi anbefale Holiday Inn Express MEN Area, DoubleTree og leilighetshotellet Atrium by Bridgestreet. I Liverpool er det leilighetshotellene Adagio Aparthotel og Bridgestreet at Liverpool One i tillegg til det stilige hotellet The Nadler som står øverst på våre lister.

God tur og heia engelsk fotball!

Vilkår:

Bestillingsdatoer mellom 15. juni og 20. juni 2016.

Reisedatoer mellom 15. juni 2016 og 30. juni 2017.

Kommentarer

kommentarer