" /> Holiday Inn Regent´s Park: Greit, sentralt, men veldig dyrt i London - Reiseblogg1

Holiday Inn Regent´s Park: Greit, sentralt, men veldig dyrt i London

Å finne ok hoteller i London til en overkommelig pris er ikke alltid like enkelt. Holiday Inn Regent´s Park var på ingen måte billig, selv om prisen var ikke avskrekkende.

Hotellet er stort, det har mange rom, det ligger sentralt til i et fint og nokså rolig område. Litt slitt er det enkelte steder, tepper på gulvene og noe kunne kanskje vært pusset opp. Men det er rent og pent.

SPONSET: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM eller SAS.

Støy

Gleden var stor da vi oppdaget at vårt rom lå langt fra heisen. Gleden varte dessverre bare én natt, vi bodde nemlig rett ved en service/ansattheis, og den hørte vi svært godt.

Rommet er passe stort. Vi hadde et tomannsrom, atlså med to enkeltsenger. Utenom de to sengene var det en stol og en pult som inventar. Ikke akkurat veldig innholdsrikt, men det holder. Badet er lite, men helt greit og praktisk innredet. Dusjen fungerte godt og det var varmt vann.

Holiday Inn Regent´s Park har fire stjerner. Da forventer vi god lydisolasjon. Her ble vi ganske skuffet. Foruten heisen, så hørte vi at folk pratet på naborommene, og det kom godt med lyder fra både gangen og etasjene over. Med tanke på prisen er dette et stort minus.

Gode gardiner førte til at vi fikk det helt mørkt på rommet, og temperaturen var bra. Dessverre går air-condition helt av når strømmen på rommet går av, og den må du skru på manuelt igjen. Vi glemte det før natt to, og da ble det litt i varmeste laget. På en varm sommerdag er man nødt til å huske dette. Da kan det bli veldig varmt.

Sponset lenke: Få et godt tilbud på hotell i London her

Verdt prisen?

Vi testet ikke frokosten, vi syntes totalprisen ble for høy. Vi betalte rundt 1800 kroner per natt for et tomannsrom. Frokost koster rundt 160 kroner per person, per natt, noe vi synes er i overkant selv i London. Helt kurante, sentrale hoteller kan matche den prisen og vel så det. Hotellet tilbyr gratis wifi. Litt dårlig dekning enkelte steder, men ellers grei hastighet.

Konklusjon: Et helt ok hotell, men for høy pris sammenlignet med hva du får. Velger nok et annet neste gang.

PS! Vi gjorde et forsøk på å få tak i et ekstra rom i dagene før ankomst og tenkte at dersom det var kapasitet ville de prøve å fylle opp hotellet. Men den beste prisen de kunne gi var 2000 kroner per natt….

Kommentarer

kommentarer