" /> The Ivy Market Grill: Overpriset turistfelle - Reiseblogg1

The Ivy Market Grill: Overpriset turistfelle

Dårlig tid i storby pleier å ende i mat på turistfeller. I dette tilfellet er det bare å styre unna!

På vei mellom fotballkamp og standup-show ble det litt knapt med tid og på restauranten vi ønsket å besøke, Flat Iron Steak, var det ikke mulig å få bord på rundt to timer. Dermed ble det første og «beste» som ble The Ivy Market Grill, rett ved Covent Garden.

SPONSET: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM eller SAS.

Restauranten er populær, den får god score blant gjestene, og den ligger svært sentralt til. Her er det uteservering og to etasjer inne. Vi havnet i kjelleren som fremstår som litt mer mørk enn første etasje. The Ivy Market Grill er på ingen måte billig, og sett i lys av hva du må ut med for et nokså enkelt måltid, er det ikke i nærheten av å være verdt pengene. Vi gikk for kjøtt fra grillen, det heter tross alt The Ivy Market Grill, og det var ikke noe godt valg.

Service

Vi fikk hvitvin istedenfor rødvin som bestilt. En hvitvin som ikke var allverden heller. Kjøttet kom først, så gikk det lang tid før potetene kom, og enda lengre før brokkolien kom. Unødvendig og totalt feil. Kjøttet var sånn passe kvalitet, men ellers smakløst. Det er godt mulig vi burde valgt noe annet på menyen, men vi gir nok ikke denne restauranten noen ny sjanse.

Sponset lenke: Få et godt tilbud på hotell i London her

På grunn av tidspress nådde vi ikke noe mer enn en hovedrett. Det var like greit siden hovedretten var overpriset og lite tiltalende. Konklusjon: Vi kunne like godt tatt med noe i hånden et annet sted. Til en brøkdel av prisen. Sist vi var i London spiste vi et aldeles nydelig måltid på L’Atelier de Joël Robuchon – bruk heller pengene på en slik opplevelse.

The Ivy Market Grill
1 Henrietta St
London WC2E 8PS
Storbritannia

Kommentarer

kommentarer