" /> 1: Ukens hotell - Hôtel Adèle & Jules i Paris - Reiseblogg1

1: Ukens hotell – Hôtel Adèle & Jules i Paris

I år har vi som mål å presentere ett hotell hver uke. Vi begynner med det flotte hotellet Hôtel Adèle & Jules i Paris. (sponset lenke)

REKLAME – «Ukens hotell» inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

Premissene for ukens hotell er enkle:

  • Sentral beliggenhet
  • Prismessig ok (makspris er 2000 per natt, de fleste rimeligere)

Utvalget av hoteller i de store byene er enormt, og det er mye å velge mellom. Slik er det også i Paris. Hvor skal man bo? Lite, koselig hotell eller et av kjedehotellene? I Paris er det også en del hoteller med ganske små rom, som er verdt å ta med i betraktningen

Classic rom Hotel Adele Jules
Et classic-rom på hotellet som er veldig koselig.


Hôtel Adèle & Jules (sponset lenke) er et koselig hotell med 60 rom. Altså et middels stort hotell, sentralt i Paris. Operahuset Garnier ligger rundt ti minutters gange unna, og til Louvre tar det noen minutter ekstra. Hotellet ser litt klassisk ut, både på utsiden og innsiden, og rommene er koselig innredet.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Frokost tilbys, mot tillegg i prisen og man får hotellet for under 2000 kroner natten. Med andre ord ikke så billig, men her er folk svært fornøyde, noe som gjør Hôtel Adèle & Jules (sponset lenke) til et trygt valg.

Hotellet har også en bar / lounge, treningssenter, aircondition og gratis wifi. Mulighet for tilstøtende rom (familierom)

Sjekk priser her via vår samarbeidspartner Hotels.com (sponset lenke)

Alternativer i Paris (sponsede lenker):

Hotel Langlois

Hôtel MARAIS HÔme

Hôtel d’Espagne, Paris, Frankrike

Grand Hotel des Balcons, Paris, Frankrike

Hotel Crayon – les vår anmeldelse her

Kommentarer

kommentarer