" /> 2: Ukens hotell - Eden Hotel i Amsterdam - Reiseblogg1

2: Ukens hotell – Eden Hotel i Amsterdam

Vårt andre hotelltips tar oss til Amsterdam, og Eden Hotel. Tidligere var dette to hoteller: Eden Hotel og Rembrand Square Hotel. Nå er det ett, flott, firestjerners hotell.

REKLAME – «Ukens hotell» inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

Premissene for ukens hotell:

  • Sentral beliggenhet
  • Prismessig ok (makspris er 2000 per natt, de fleste rimeligere)

Amsterdam har som de fleste europeiske storbyer en rekke hoteller å velge mellom, også mange små. Eden Hotel (sponset lenke) er et stort hotell like ved Rembrandtplassen, og flott plassert like ved kanalen. Vi har selv testet dette ved to anledninger de to siste årene.

Eden Hotel, Amsterdam
Et av rommene i delen som vender inn mot Rembrandt-plassen og ikke mot kanalen.

Eden Hotel (sponset lenke) har hele 218 rom, altså et godt over middels stort hotell, med to restauranter og to barer. En kort spasertur unna ligger også Amsterdams berømte Blomstermarked, og man finner flere restauranter og utesteder i området. Altså et nokså stort hotell, sentralt i Amsterdam. De senere årene har hotellet blitt betydelig oppusset, og fremstår som et moderne og flott hotell.

REKLAME:Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hosMomondo,Skyscanner,BravoFly,Expedia eller direkte hosKLM.

Frokost tilbys, mot tillegg i prisen og man får hotellet fra rundt 900 kroner per natt. Med andre ord kan du gjøre et kupp her. Vi bodde sist på hotellet sent i 2017, i forbindelse med jobb, og var svært fornøyde.

Begge romtypene vi har testet, hadde aircondition og det var stille og rolig. Eneste å bemerke er at på noen av rommene ut mot Rembrandtsplassen hører man trikken / bybanen utenfor nokså godt. Men denne slutter å gå på kvelden og var aldri plagsom.

Sjekk priser her via vår samarbeidspartner Hotels.com (sponset lenke)

Alternativer i Paris (sponsede lenker):

Alp Hotel

Hotel Pagi

Adam The First Boutique Ho(s)tel

Hotel V Fredriksplein

Hotel Mansion

Kommentarer

kommentarer