" /> 5: Ukens hotell - London House Hotel i London - Reiseblogg1

5: Ukens hotell – London House Hotel i London

Tilbake i Europa for en helg, og denne drang på langweekend til London som kan være dyrt og dårlig på en gang. London House Hotel derimot, ga valuta for pengene.

REKLAME – «Ukens hotell» inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

Premissene for ukens hotell er enkle:

  • Sentral beliggenhet
  • Prismessig ok (makspris er 2000 per natt, de fleste rimeligere)

London er kjent for halvslitte og dyre hoteller. Små bad, trange ganger, tepper på gulvene, rom der man hører alt hva naboen foretar seg. Høres kjent ut? Det finnes imidlertid bedre hoteller, men mange dyre. London House Hotel kan du få for cirka 650 kroner per natt om du er heldig.

I London er det også litt hvor man skal bo. Mange velger områdene Paddington og Bayswater, fordi utvalget er godt, og det er sentralt med tanke på transport. London House Hotel ligger 2-3 minutters gange fra undergrunnstasjonen i Bayswater.

Flotte rom på hotellet.

London House Hotel (sponset lenke) er et koselig hotell med rett over 100 rom. Altså et middels stort hotell. Man kan gå til Notting Hill eller Kensington Gardens/Hyde Park. Spesielt badet var flott da vi var der sist, men da var det nok helt nyoppusset. Rommet var passe stort, det var rent og rolig nok. Hotellet tilbyr frokost mot et tillegg i prisen og har gratis wifi.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Men gode hoteller er ofte populære, derfor har vi hatt problemer med å finne ledige rom på London House Hotel de siste gangene vi har vært i London. Med priser ned i 650 kroner per natt gir det virkelig valuta for pengene.

Sjekk priser her via vår samarbeidspartner Hotels.com (sponset lenke)

Alternativer i London (sponsede lenker):

Park Plaza London Waterloo

Regency House

Sloane Square Hotel

Nottingham Place Hotel

The Mad Hatter Hotel

Kommentarer

kommentarer