" /> 10: Ukens hotell - AQ Tailored Suites i Buenos Aires - Reiseblogg1

10: Ukens hotell – AQ Tailored Suites i Buenos Aires

Buenos Aires er kjent for kanskje mest kjent for tango, fotball, rødvin og biff. Her er tips til hotell i den argentinske hovedstaden. Vi har valgt AQ Tailored Suites.

REKLAME – «Ukens hotell» inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

I Buenos Aires kan du oppleve tango på gaten, og byen har mange spennende restauranter. På hotellfronten er det også mange gode hoteller å velge mellom. Vi gikk for AQ Tailored Suites fordi det er sentralt og billig.

Våre premisser for ukens hotell:

  • Sentral beliggenhet
  • Prismessig ok (makspris er 2000 per natt, de fleste rimeligere)
AQ Tailored Suites, Buenos Aires
Flotte fom i litt retrostil på AQ Tailored Suites.

AQ Tailored Suites er et forholdsvis lite hotell med kun 30 rom. Hotellet ligger i Recoleta-området, og er et drøyt kvarters gange til Obelisken og Florida-gaten. Hotellet har takterrasse og utendørs svømmebasseng, noe som er et stort pluss.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Her er frokost inkludert, og hotellet koster fra rundt 1200 kroner per natt dersom man bestiller tidlig. Siden hotellet har såpass få rom, kan det fort bli fullt. I tillegg er andre gjester også strålende fornøyde med AQ Tailored Suites.

Hotellet har også, treningssenter, aircondition og gratis wifi. Rommene har enkelt kjøkkenutstyr. Rommene er rett og slett lekre, i litt sånn retro design-stil som man kan se på bildene.

Utenom god rødvin, gode biffer, tango og fotball, kan vi anbefale en tur til La Boca eller kirkegården La Recoleta (tidligere omtale). Denne ligger knappe 20 minutter gange fra hotellet. Her ligger blant annet Evita, eller Eva Peron begravd.

Sjekk priser her via vår samarbeidspartner Hotels.com (sponset lenke)

Alternativer i Buenos Aires (sponsede lenker):

Palladio Hotel

Alvear Art Hotel

Top Rentals

Icaro Suites

Hotel Metropolitano Supara

Utendørs svømmebasseng og takterrasse!

Kommentarer

kommentarer