" /> 12: Ukens hotell - Hotel The Beacon i New York - Reiseblogg1

12: Ukens hotell – Hotel The Beacon i New York

Å finne hoteller med normalpriser under 2000 kroner på Manhattan er ikke enkelt, spesielt dersom man vil ha en viss standard. Men vi har plukket ut et par hoteller som passer våre kriterier. Valget vårt falt på Hotel The Beacon.

REKLAME – «Ukens hotell» inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

New York er ensbetydende med dyrt. Det er dyrt å bo og det meste av mat og drikke er langt dyrere enn i store deler av USA forøvrig. Vi valgte også konsentrere oss om Manhattan, siden de fleste velger å bo her. Hotel The Beacon ligger på Upper West Side, men med kort vei til nærmeste subway-stasjon. Dessuten er det meste av Manhattan sentralt.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Grei størrelse på rommene og et lite kjøkken med enkelt kjøkkenutstyr.

Hotellet har 276 rom, og tilbyr frokost mot et tillegg i prisen. Prismessig ligger de helt opp mot 2000 kroner, men det er mulig å finne gode tilbud. Hotellet har bar, aircondition og gratis wifi. Rommene har enkelt kjøkkenutstyr. Gangavstand til både Naturhistorisk Museum og Central Park, som er to av de beste severdighetene i New York etter vår mening

Vi dro på familieferie til New York i 2018, og skrev denne bloggposten om overnatting – men her tok vi ikke hensyn til en makspris. Vi laget også en om flyreiser

Sjekk priser her via vår samarbeidspartner Hotels.com (sponset lenke)

Alternativer i New York (sponsede lenker):

Best Western Premier Herald Square

Fifty Hotel & Suites by Affina

Hotel on Rivington

The Belvedere Hotel

Ameritana at Times Square

Kommentarer

kommentarer