" /> 13: Ukens hotell - Clarion Collection Hotel With i Tromsø - Reiseblogg1

13: Ukens hotell – Clarion Collection Hotel With i Tromsø

Nordens Paris, Tromsø, er verdt å besøke. Hotellprisene kan være stive, men her er noen tips i ishavsbyen. Vi valgte Clarion Collection Hotel With.

REKLAME – «Ukens hotell» inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

Jakte på nordlys er både spennende og fascinerende, spesielt når du får oppleve himmelen danse. Tromsø har også et godt uteliv og er ellers en spennende by å besøke. Samtidig er flere av de beste hotellene i byen i det øvre prissjiktet og over vår grense på 2000 kroner per natt. Det er mulig å få Clarion Collection Hotel With lavere i pris, men vi fant stort sett priser oppunder 2000 kroner per natt.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Hotellet ligger fint til nede ved sjøen.

Samtidig, på hotellet får du frokost og et kveldsmåltid inkludert! Hotellet har 76 rom, restaurant, bar og badstue (!). Alle rommene har aircondition og gratis wifi. Tromsø er jo ingen storby, så gangavstand til det meste er selvsagt.

Dersom man reiser om vinteren, er det god sjanse for å oppleve nordlys på fine kvelder og netter. Derfor er dette en populær tid på året og prisene kan være deretter.

Sjekk priser her via vår samarbeidspartner Hotels.com (sponset lenke)

Alternativer i Tromsø (sponsede lenker):

Thon Hotel Polar

Enter Amalie Hotel

Clarion Hotel Aurora

Comfort Hotel Xpress Tromsø

Thon Hotel Tromsø

Kommentarer

kommentarer