" /> 14: Ukens hotell - Mercure Warszawa Centrum - Reiseblogg1

14: Ukens hotell – Mercure Warszawa Centrum

Vi har nevnt vårt favoritthotell i Warszawa tidligere, og ingen grunn til å velge noe annet. Mercure Warszawa Centrum er et av de beste hotellene vi har bodd på.

REKLAME – «Ukens hotell» inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

Mercure Warszawa Centrum ligger sentralt, selv om det ikke ligger midt i shopping og kaféområdene. I den polske hovedstaden er derimot overnatting billig, som det meste, og man finner flere flotte hoteller til under tusenlappen per natt. Vi har tidligere skrevet en anmeldelse av Mercure Warszawa Centrum – der vi kaller det «nær perfekt».

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Deilig seng, herlig temperatur og null støy!

Hotellet har 338 rom, og tilbyr frokost mot et tillegg i prisen. Her finner du to restauranter, treningssenter og gratis wifi. Rommene er romslige og har utmerket sovekomfort, altså god seng, behagelig temperatur og null støy. En liten spasertur til gode shoppingmuligheter og mange spennende spisesteder.

Det er fullt mulig å få dette hotellet ned i 600 kroner per natt, selv om det som regel ligger noe høyere. Anbefales på det aller varmeste.

Sjekk priser her via vår samarbeidspartner Hotels.com (sponset lenke)

Alternativer i Warszawa (sponsede lenker):

Warsaw Marriot Hotel

Novotel Warszawa Centrum

The Westin Warsaw

InterContinental Warsaw

Polonia Palace Hotel

Hotel Indigo Warsaw

Kommentarer

kommentarer