" /> 19: Ukens hotell - Puro Gdańsk Stare Miasto i Gdansk - Reiseblogg1

19: Ukens hotell – Puro Gdańsk Stare Miasto i Gdansk

Å finne rimelige, gode hoteller i Polen er ikke noe problem og Gdansk er ikke noe unntak. Vi valgte Puro Gdańsk Stare Miasto som ukens hotell den polske kystbyen.

REKLAME – «Ukens hotell» inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

Faktisk er en del av hotellene så rimelige at vi kunne satt grensen på 1000 kroner per natt fremfor 2000 kroner per natt som den egentlig er i denne spalten. Populære og gode hoteller står i kø om å kapre deg som gjest.

Tre hoteller kjempet om valget, der alle tre er veldig, veldig bra på sin måte. De to andre står øverst på alternative hoteller nederst. Hotellet ligger i Gamlebyen av Gdańsk og har moderne, lyse og flotte rom.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, Expedia eller direkte hos KLM.

Både rommene og leilighetene på hotellet er lyse og lekre.

Puro Gdańsk Stare Miasto har 208 rom, alle røykfrie. Frokost kan man velge å ha inkludert eller ikke. Hotellet er vanligvis såpass billig at det ikke er noe problem å ta frokosten med. Billigste pris vi oppnåde var 884 kroner for et superior dobbeltrom med frokost. Riktignok ikke med mulighet for avbestilling. Hotellet har restaurant, bar og treningssenter. Alle rommene har aircondition og wifi. Mange severdigheter ligger i umiddelbar gangavstand fra hotellet. Så dette ligger svært sentralt plassert.

Sjekk priser her via vår samarbeidspartner Hotels.com (sponset lenke)

Alternativer i Gdansk (sponsede lenker):

Hotel Podewils

IBB Hotel Dlugi Targ

Radisson Hotel & Suites Gdansk

Craft Beer Central Hotel

Brabank by Downtown Apartments

Hampton by Hilton Gdansk Old Town

Vi har samlet alle «Ukens hotell» på denne siden. Sjekk den ut!

Kommentarer

kommentarer