" /> VIP-opplevelse i Bø Sommarland? Vi testet VIP Cabanas - Reiseblogg1

VIP-opplevelse i Bø Sommarland? Vi testet VIP Cabanas

Bø Sommarland har tilbud VIP-telt noen år, men nytt av året er VIP cabanas, bygget i tre. Vi hadde en dag i parken med en cabana som var virkelig herlig. Men var det verdt prisen?

Cabana betyr en liten hytte, eller et lite bygg som mangler minst én vegg som brukes til rekreasjon. Disse små bygningene i Bø Sommarland er bygget av tre, har et «halvtak» og er som en slags terrasse med overbygg.

Totalt er det ti slike cabanas tilgjengelig, seks stykk ligger på utsiden av gjerdet ved Bøverstranda, mens fire ligger på innsiden. Vi fikk en på utsiden og var først veldig skuffet over det, men sett i ettertid er vi glade for nettopp dette. Disse seks har nemlig de absolutt beste solforholdene.

VIP Cabanas Bø Sommarland

Seks nye cabanas som ligger rett overfor Bøverstranda i Sommarland.

Innhold

Disse små «hyttene» er enkelt bygget med en krok som gir skygge og en inngjerdet terrasse. Alt er i tre og det ser ok ut. Men: Malingsarbeidet var elendig, med malingsflekker overalt og maskeringstapen hang fortsatt igjen. I tillegg gikk det ikke an å låse døren fra innsiden hos oss. Låsen passet ikke med hullet som var laget, dermed blåste døren opp hele tiden.

Kjøleskapet var veldig bra, og holdt mat og drikke kjølig gjennom den varme dagen.

Inne er det et kjøleskap, strømuttak, varmelampe, bord med fire stoler og fire solsenger. Varmelampen håper vi ikke dere får bruk for, men kjøleskapet var veldig, veldig bra. Vi spiste mat ved bordet og bruke solsengene da vi ikke badet.

I tillegg får man to slush og to Bon Aqua med i prisen, som kan komme godt med i varmen.

Vi har besøkt Bø Sommarland årlig de siste årene, og det var gøy å prøve noe nytt. Vanligvis står jo folk i kø over 30 minutter før åpningstid og løper inn i parken for å sikre seg de beste plassene. Det var derfor svært behagelig å labbe opp til Bøverstranda og finne sin cabana uten å stresse. Samtidig rakk ungene en del attraksjoner på veien opp.

Herlig

Strøm og USB-uttak for lading av for eksempel mobil. Fiffig.

Å ligge litt for seg selv, avskjermet, på et privat område, var også svært behagelig. Men man mister litt oversikten med små barn. Reiser man med større barn og ungdommer, må dette være helt perfekt. Eventuelt med barn som ligger store deler av dagen i en vogn. Solsengene og bordene ble flittig brukt og vi hadde sol absolutt hele tiden. Det er cabanasene 1 til 6 som har best solforhold, men som ligger litt lenger fra bassenget.

LES OGSÅ: Abra Havn – flott, men dyrt

Prisen er imidlertid svært høy. For høy. Midt på sommeren koster det 1200 kroner per dag for en slik «luksus». Og det er uten inngangsbillett. Vi var heldige og rakk siste dag med introduksjonstilbud til bare 400 kroner, som var veldig billig igjen. Et VIP-telt koster 800 kroner i høysesongen, og vi mener nok at slike cabanas burde kostet under 1000-lappen. Er man en familie på fire, så blir det fort over 2000 kroner i inngang og tilgang til en cabana. Så må du regne en del hundrelapper i mat, dersom du ikke har niste med. Vi anbefaler det siste, for er det noe Bø Sommarland bør gjøre noe drastisk med, så er det maten.

Maten er nemlig overpriset og nærmest uspiselig.

Konklusjon? VIP Cabana var herlig, men litt for kostbart til vanlig. Men lukker du øynene og drar kortet, så får du en egen, privat liten hytte som absolutt leverte.

Kommentarer

kommentarer