" /> 23: Ukens hotell - Scandic Stavanger Park i Stavanger - Reiseblogg1

23: Ukens hotell – Scandic Stavanger Park i Stavanger

Stavanger begynner å få mange hoteller etterhvert, men vår favoritt er Scandic Stavanger Park. Grunn? De har de største rommene i Stavanger sentrum!

Greit, det ligger ikke helt nede i Vågen av Stavanger, men det ligger i sentrum, og her får du virkelig rom for pengene og god plass til en ok pris selv for vanlige dobbeltrom. Her er det en sofa/sittegruppe halvveis adskilt fra sengen og resten av rommet.

REKLAME – «Ukens hotell» inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

Store rom, her et helt vanlig dobbeltrom. Vi vil påstå hotellet har de største dobbeltrommene i hele Stavanger!

Scandic Stavanger Park er ikke et veldig stort hotell med sine 86 rom. De har også ganske fine suiter til overkommelige priser der noen har utsikt ned mot sentrum. Det tar 2-3 minutter å spasere ned til Torget og Vågen i Stavanger.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo og Skyscanner, eller direkte hos Lufthansa, Qatar Airways eller KLM.

Alle rom er røykfrie, de har treningssenter, bar gratis wifi og frokost er inkludert i prisen. Mulig å få priser fra rundt 1100 kroner per natt, men vanligvis ligger det nok noe høyere både for Scandic Stavanger Park og andre hoteller i sentrum av oljehovedstaden.

Sjekk prisene for Scandic Stavanger Park her

Alternativer i Stavanger (sponsede lenker):

Scandic Stavanger City

Comfort Hotel Square

Radisson Blu Atlantic Hotel

Thon Hotel Stavanger

Her har vi samlet alle Ukens Hotell-poster

Kommentarer

kommentarer