" /> Hotelltest: Novotel London Paddington - Reiseblogg1

Hotelltest: Novotel London Paddington

Å velge hotell i London er vanskelig, og bare i Paddington kryr det av hoteller. Vi testet et relativt nytt hotell, men helt ntyt bekjentskap for oss – Novotel London Paddington

REKLAME – denne siden inneholder sponsede lenker til vår samarbeidspartner Hotels.com med denne fargen.

Hotellet ligger på andre siden av Paddington station, i et område som har blitt betydelig oppgradert de siste årene. I nabobyggene ligger blant annet kontorene til VISA Europa og Microsoft. Med andre ord, sentralt plassert med tanke på offentlig transport. Det finnes et godt utvalv av restauranter i nærheten og en liten Sainsbury´s (dagligvarer) rett borti gata.

Novotel London Paddington sto ferdig i 2008, så helt nytt er det jo ikke. Hotellet har 206 rom fordelt på 11 etasjer. Når man kommer inn i resepsjonen er dette området relativt lite og på ingen måte prangende slik som mange andre hoteller er.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo og Skyscanner, eller direkte hos Lufthansa, Qatar Airways eller KLM.

Rommet

Vi hadde booket et familierom, et rom med en dobbeltseng og en dobbel sofesova. Rommet vi fikk var i tredje etasje, i god avstand til heisen og andre faktorer som kan virke forstyrrende på et hotell.

Selve rommet er lite. Med sovesofaen utslått har man ikke god plass til eventuelle kofferter og annen baggasje en familie på fire måtte ha på tur. Men størrelsen går helt fint. Sovesofaen var laget som to enkeltsenger, med to dyner, så dette var et pluss. Et minus var at toalettet og badet er i to separate rom, og ikke ved siden av hverandre. Det er heller ikke vask på det lille toalettet, så man må ta i to dører før man får vasket hendene. Selve badet føles lite, men er svært godt utnyttet og rommer både et badekar på ene siden og en dusj på den andre.

Litt hard seng, men sovesofaen var to enkeltsenger med to dyner. Bra!


Dobbeltsengen har god størrelse, men kun enkeltdyne. Sengen er imidlertid relativt hard, for hard for vår smak. Putene var også dårlige, og fyllet i putene hang knapt sammen.

Vi setter alltid sammen det vi kaller søvnkvalitet når vi tester hotellrom. Det innebærer kvalitet på seng, puter og dyne, lysforhold, temperatur og lyd. på Novotel London Paddington er det ingenting å si på lysforholdene og lyd. Her kan man blende helt og selv om det går tog hele tiden, nesten rett utenfor vinduet, hører man ingenting fra verken gaten, togene eller internt på hotellet. Bra!

Imidlertid ble det en smule varmt på rommet. Selv om hotellet skryter av aicondition der man kan stille temperatur selv, så fungerer ikke denne som den burde. Ved leggetid var det noen grader for varmt, og temperaturen på rommet nådde riktig temperatur først midt på natten.

SJEKK: Våre utvalgte hoteller i Ukens hotell

Kan også legge til at kjøleskapet til minibaren var ute av funksjon. Kjedelig når været i London var ganske flott disse dagene.

Novotel London Paddington finnes både treningssenter og svømmebasseng. Sistnevnte er ikke stort og har en maksimumskapasitet på 11 personer om gangen. Men det holder i massevis for litt bading på kvelden etter å ha trasket rundt i Londons gater hele dagen. Rett ved bassenget er det også dampbad og badstu.

Hotellet ligger svært sentralt plassert i London, og med buss eller tube kommer du deg raskt rundt til de ulike severdighetene.

God frokost

Frokosten på hoteller er alltid spennende, og på vår korte Englands-turné var det litt ymse. Men London Novotel Paddington leverer virkelig varene i frokostsalen. Her får du det meste av varme og kalde retter, drikke, frukt og brødmat. For oss nordmenn var det kanskje litt knapt med godt, litt grovere brød. Likevel – en av de beste frokostbuffetene vi har vært borti i England.

Servicenivået på hotellet er på det man kan forvente som et minimum, men ikke særlig mer. Enkeltpersoner blant personalet gjør en kjempeinnsats, og noen yter virkelig mer service enn man kan forvente. Samtidig er det enkelte som var direkte frekke og lite serviceinnstilte.

Hotellet er ikke billig, bare så det er sagt. Men hoteller i London er sjeldent billige. Her kan man få rom fra knappe 1300 kroner per natt, men forvent priser rundt 2000 kroner natten.

Konklusjon

Et flott, veldig sentralt hotell i London til en helt overkommelig pris, selv om det ikke er billig. Veldig god frokost, stille område, stille rom, svømmebasseng og totalt sett mye bra. Litt harde senger og litt varmt om sommeren. Vi observerte mange barnefamilier på hotellet i sommer, og vi skjønner hvorfor.

REKLAME: Finn de beste prisene på Novotel London Paddington

Alternativer i London:

Park Plaza London Waterloo (også basseng)

London House Hotel

The Shaftesbury Premier Paddington

Ibis Blackfriars

Kommentarer

kommentarer