" /> Ny flyrute: Stavanger - Manchester med SAS - Reiseblogg1

Ny flyrute: Stavanger – Manchester med SAS

Interessen for flyrutene til Manchester har eksplodert det siste året. Liverpools, Manchester Citys og Manchester Uniteds popularitet har gjort at flyene ofte er fulle og prisene høye.

REKLAME – denne bloggposten inneholder sponsede lenker til våre samarbeidspartnere og har denne fargen.

Nå svarer SAS på den store interessen for engelsk fotball med å opprette en ny direkterute fra Stavanger til Manchester. Ruten vil være helårlig, med to avganger i uken. 

LES OGSÅ: Guide – Slik får du best Manchester-tur

LES OGSÅ: Guide – Slik får du best Liverpool-tur

SAS har løpende utvidet direktetilbudet til Manchester i samsvar med den økte etterspørselen for reiser til det britiske øyriket, og interessen for engelsk fotball spesielt. Fotballklubbene Liverpool, Manchester United, Manchester City og Leeds United har store tilhengerskarer i Norge, og med direktefly til Manchester Airport så kommer man raskt og effektivt til de store fotballopplevelsene i regionen.

– Interessen for engelsk fotball er stor, og nå legger SAS ytterligere til rette for at enda flere nordmenn kan reise raskt og effektivt for å se sine favorittlag i aksjon på de berømte arenaene, sier finansdirektør Torbjørn Wist i SAS.

REKLAME: Skal du ut og fly? Finn de beste og billigste alternativene hos Momondo, Skyscanner, BravoFly, eller direkte hos Singapore Airlines, Qatar Airways eller KLM.

– Vi er det selskapet som har flest flyforbindelser mellom Skandinavia og Manchester.

Old Trafford

Old Trafford er et populært reisemål.

SAS flyr også til Manchester fra både Oslo og Bergen, i tillegg til flere daglige avganger mellom Oslo og London. I vinterprogrammet flyr SAS hele 49 ukentlige avganger til Manchester fra Skandinavia.

– Vi har latt oss fascinere av Liverpools sportslige suksess og Ole Gunnar Solskjærs populære inntreden i Manchester United, som åpenbart har inspirert mange nordmenn til å reise til kampene. Det er gledelig å kunne respondere på dette gjennom å opprette så mange direkteflygninger med SAS, sier Torbjørn Wist.

Direkteruten fra Stavanger til Manchester vil gå to ganger i uken, mandag og fredag, og ruten flys med Boeing 737. Første avgang fra Stavanger er 8. november.

Å stå utenfor Hope Street Hotel er kanskje den beste plassen for å komme nær spillerne. Her er de bare 1,5 meter fra de nærmeste supporterne.

Kommentarer

kommentarer