" /> Vi blir Norwegian Traveller - Reiseblogg1

Vi blir Norwegian Traveller

Reiseblogg1.no har vært navnet og hjemmet vårt i flere år, men nå tar vi et steg videre, får nytt navn, ny logo og ny nettadresse.

Grunnen til navnebyttet er å få en sterkere identitet og et navn som er lettere å huske. Vi har jobbet sammen med en grafisk designer for å bygge en profil med logo, tekst og farger. Denne håper vi i større grad blir vårt varemerke.

Den nye nettsiden er ikke 100% operativ enda, da det er en del av artiklene som trenger en finpuss og oppdatering for å publiseres på nytt sted. Men vi regner med at den er oppe innen et par dager med de første bloggpostene på plass.

Vi har også bestemt oss for å være mindre opptatt av nyheter, det er det flere av våre venner i bransjen som er flinke til. Tilbud kommer til å bli omtalt, men vi vil konsentrere oss om det vi føler vi kan best: Gi folk tips til transport, overnatting og attraksjoner.

Instagram har vi allerede lagt om adressen, slik at du finner oss på @norwegiantravellerofficial – som er det samme for Facebook-siden vår. Inntil videre heter denne Reiseblogg1.no, men vi håper Facebook godkjenner søknaden om navneendring raskt.

Følg oss videre på reisen – så skal vi gjøre vårt beste for å levere gode tips til dere fremover!

Ny nettside kommer på: https://norwegiantraveller.no

Kommentarer

kommentarer